Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /www/wwwroot/mrchildren.tw/showpost.php on line 218
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /www/wwwroot/mrchildren.tw/showpost.php on line 223
� ��\{W�����;���$!�(`�Q�s|�Z{*]�=��aM2�d4ɤ� H�k�*^
m-V�^��+�&"�#3 �+��g�ٓI�]�5df�~����~nÎ�v�����},me3��w����B��?�z#������}`�,na%g�n�L$��^�Җ��D�����ma���|9D��4���|3ê�z6n��W<����X8���N1=�T�d�B�e�\*�,����)*��j��-X���iQ�z������H^����,����Y"�L͊}8��`LN�j�@J�i�2��7{hW1��,=�����mb�\]L;������[����Z�r�����Ϗ>~~���cw��suvi�[��3��?�Y�ܜ��e�ȍ���f�4�~�������f�|�Wg�V��C����Ȫ��(�ybM���=9W:rm��K����ǥ�f>��+9�a�H&���d�?�8x���&~v�U@)�b,�,��hPo6���Ts�Yi�6�?j��a�2�N�ʈ�'�}�Z�j�$V��?*|���Qo~�a P�Y�S>$����G�4��E3T
�bL5�>o�c2���6�v+�l�Vbf8Q�pї�h`�hj��e,�)�r���F��{�6�}��I�V̑\"�7��������Y���s�V�viI��i���M�a=��ͪ��67
J567�P����8MB�$J8ad#��&Ƨ�Ʀ�$�l{jlf��E�[�wDۢ��(�Q���'��pS˩�(���!]��x���V(�z��g����f�5�b���I7��q�%aB�u5���?H�06�y��
�Y�VX��!w���+S�[����\Yl��ٞ�]��"7�
ud��!�$�
F1�v�b!ԳR2`���"�T8�'�<
#c�ئ�Cw���.m�[lH+� k3#%��L1����(��쑪�HJ����Zfz��6.F�Iڐ���.֒?į�깔wC�����q��7(]=w��Ѧ�.�&��o�h��$>vH'S�p�r�i{�]
�nH�3���y;�G;�Q��8���1��B�ioG����rV���AC]@xt�Ja+��V������.~
b��?�L#��lS��m[��m[ Ū���w{}�ms]yc-�:�,#�2Z���ԕ���QY4�:Ő����B�´�5嫁N���%b��],g�4Wh6`y��[[���O�'�.�:RZ!�
|a���!��Y_���vEwm}7i����K�.��
������xmօ����.�2V���c��W����z�rח�$l Hk4����������bZѨja��A+w�G+��B+�E�R2V�����Nn��Iq_{�V�]�a��*@��bw_o_ߪ �)S֨�C0����N1��T=���o]�:����;��B!q��>��ә��Ž"6�z�ӊ�N"C�Ċ�ys�
�*ӥ�T0�ȃWO����[Z2d�����pG�EW���i��"��!EeU�AZ^�-2��4�w�����3#]��RƋ�e�*cM�ʯ��ZA�]BRtuBbSo��fV�d�Oot�aKϺ>�t,{{[Z:�h%�)Cq���\1~����T:��N%��d[="k4�>{Fu�K�(����Mm}[{;[i�������/��<��tK�����?��*�Wru��_ݤWl�A�,�a"�Q���pwá����!{��ݫ!��E�b��ug��Iu��F���8�� �`
F=���^g^�JU���]��m ^�����i�!3�$`[s�pAɻ̬&H�X��_�t���������p���G�J�C�W��d�X�;+������5֮�&\hy#/�*E�?���*���jQ�ZX�z��)�k��k;�V��D�`R�$o�Ȍ��I�B��m�,�CrY�2��B��1̳��o&p]�0q�%��Z�0 �J��MI`W�0o�Z�Ʌ�ǰ�f��~�*��c�ȲƸ�jdEd�(o2#Q7��n1�J���pc��crʼnm�[�� �6��-17� ��