Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /www/wwwroot/mrchildren.tw/showpost.php on line 218
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /www/wwwroot/mrchildren.tw/showpost.php on line 223
� ��\ysW���T�n�<,��-y˖��6�M�ʛ"���nI
�n����* +a�e*HH�:Y�Nj�e��|� ��+_���]�[�lUO,u���{�{ι�g�٣3�;6�ja�a�NN?yx��2�������.̲�~b�ȓ,�eقo��ڞk8�>�T��ja�����Ғ�4�y~U_8�/�M�?3ab�f�fjj��I�q��A��������b��RN觘c��B��Zf�i�2L�U�BK�\�^,�f<7��0��ҰR�,�
��ZuB<��5���pra>s0���kԭB�j��o��F����c��ˆ��ڰ����ig��%�7�Ĭ#�6S�ӷ�A�����|釟��������7��x���Z_�k����M��o]�������l}�n���w�d���}�������|y3���}�A�鍘�^�f��_6�}���[�k?���,A[0�%�e']�R�˶ᰧ�dmij��I���+�ҕ�[&�i{0�����1X8o�����U�Te%��������.��)�t����F��+��Jϴs|�vnu�����jiï6�j0�� �r�\k�����0
�V�-\�9
L{�1\��P�B�4�^Y0�OA�w*{z�Ќ`�-r���Bu��5�-|�3-�v�����[iZ���@z�vMoi��ʜ��~����~R�@�H��$c(�he���Wg����w)�U#�/��?��O��F��rù�L������Dhx`�&=jUkѶ��Ǔz$���26s�;�8VP���e2d�`!�FZK9�2�f!�X��_�[��۷{�>�e�ns�yֿ����o~�����w�'�mvx6�F0J߽��+�wA�}%�|��{M�̳���:V苆خ���Zծ{�ʞ��y�'�?t�ϳ\��E�7��AFF��o�Y�M|���
dZ`��C�Y�ra�e ��2�]!�}u(���Y��̯�i�n5�!��X�ؽ�ݻ��c�g-�h�o�4E���Xvl���E�L�T���v3j����n�R3���y���r9� Z\�6�{e��6Ec�R����6��- <
>���7-3�{���{��'f@�ex�m�=s��T��F������Ho�����Rߘo5�U2�,�̱*a��H�RK�c�\�a�!g�܅zi��m���v��i�=lb��y�z�%ՁfV�~�����R=9���J�=�4f�&z�,ˍ��a��%�����轤I�w&��8X�Pt!�!hXhԼ:<�C�.\�DXB�t�S���䤄 ż��55��į��
H�Ɋ�P����L��H�7�hT���y;����J^Ǽ���+� s�L��C�m������Ѥ_I�a�;$@m
bvnfnnK�K�T�z�\��̖S�V{i�ڋ���ѭ���(��x��>��ڝIi$�����g�qbC���̢�=�g��J}bJ"���R����lVC��(��VB8�hJ�{,��K$��)E��nP���@�3���%�.� �U1궳�����Cύ'y���A��HQ(�n�H,��22��Crz��B�.cNX��d�c������bɐўT�-N�fWk�ɕ*:��ɷFL^�hH1�cJ�*g�
�=ɤd�������T��s�y����ֲ=&����;�{�p{��ڥǾ�� AV�0��k��m��p�A��U/��f��nE�c!�2�4���q)I�uQ�H���f�J0��K$�7�W�RG��HVp��?�M�X�!1�
���zK�ѐ��dH��u�ﵻ�Gk�k'r�N8�S磢�s|@,j�����^����`��S-��ݝMHh
��6�CG<�OO���l��S�����EF-�zh����Wn�UL��ʨߩM��M�$n'ui���æ�t���@�R�S��(�*�4����z ,��o&h�$0q�>��$0���w�IP�%�S���� L���чQ��8��,�/��~�D�
��\�z��YaY�3��a���crĎ4� ��j�
EKL&��g���"/F' ��H��f�~���� TQz2��O��2_��՛Nhg�r�+%���6�5 ��@|4,4��)@ L~wSbZ�ި��g-�Cg�mA�0QqDm�~�J���*4*F8�?ې��*mP�\��E&�R���jyYKP�����ŗ