Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /www/wwwroot/mrchildren.tw/showpost.php on line 218
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /www/wwwroot/mrchildren.tw/showpost.php on line 223
� ��\ywU���9'��� 9�T��X�L�[�B҉s�>!�SR��JJUJU�1�,, ���%4:@CH��f�-��H���+�ᆬ�$ˎ�$������n�����xh�����̲ZP�ّ�S��f���=18�i3�3�?�?��gsl���
,��mM�}<�� h4mii)�4�u��6T[&Xy�,/3Alf�����]�r�v�b8���11=��+&��K0[w���S������n:�42晦�XLL�N`:Af~�a&XY���h�x��k��A���\f�i!G���D�tLO\
g/N5m�,�
f�g�$�]L;m�,����f��5�6<�I��/^���w?_<����Y��kw����K����fk���������\������7���t���i�q������W�l�vy3���=�A�鍘�^�b���6��k��_�W�[���X�.6�[K�Î;n�b�-�fO�%��̪E2�M,��1��4�2!MYi?���i/����g��߹n�6@UV��.�2�A�d��Nx'������?�`*�˞�C�gVWO���6�~-�{�fB���N�1v1��1�،���q��g˞��Yۤ�)�?�e��U3�o���y��8��q'r'����8�bW�W.V��ن��������)��zf���@?ݟZ��]Jn�S�N
N%�IRJ_�H��$�+�d�n]��N�_Փ��w)�U=�kJ�Y���L~(�$?�����\>AH����cЫ�^5-s)|=���x(�a�ǎ�c��m�5�X&C&���l���}(�e�%���c��{w��˺����c�����i��g�l�w;9.��36�Q��]%�Xٽ��+���U�m:F�5=;eձ_[�m��rL�T�V�
����ڮW`{r���T`���5�hzؚfdċ���e��wR\�*��a�I�]O��i/®����e h�B@��P:�)�\c��7tð�j�@�����{�ӻw��rN�-jA�k�4E���Hnd���E�L�P���v3j.��:�n�T3���y��G�y� Z\57�{e��6Ec�R�����f
����)��7Mo3�{���z��'f@�e滶e�=�F���ee=�olznf����ʶ��Rߘg6�U2�,p�6+A��P�RK�m�|�~�!g�܅zeie��W�t�,�����qS���P�$���o'�zrx1%��{hiļM��
��]�^�K�SS���I�&�L��Q8X�Pt!�hX���:<�}�.\�DXL�t�S������ ż��55��į�I6���'��=m�I#���pw^ѨNe�v�+95䕼�x% ݍW���,K_���ųsCs�q�w�4w@�������� ,������!����-�.����J���s�[y��Q���0{}샨�ڝIi$����g cĆΉ���s{*�ӕ�D��
��BsCC�� ��#Q8�l �H�)M�A���.�0��Vz@ZC�����S���H�QE�[�J��z�R3\'B���7�MI�E�8�5#���H���6��.4Xus��rz:����T��K�����oqfkV�f�?�RE����K&
) f�
I\�TA�'�������
�ln67��T9e4�Z��ĹQ�'>�ý7t�'���]z���
d
�f�چ\
��7=�Z�"nvf���V��&�(CLS���TYE�$>Z,!�o.P �s{�d���*V����"�y#�O~� �jH3~C/÷:7�0;mk��{�ns��6�ڱܠNG���jA� �#�Iv� �p��|��`��S-��ݝMHh
��6�CG<���&��VY�-<}/s�Z�=t߶�-T����|��4\�Q�S����I<���4'��M�қ_�KIBL�:�莩�РF��%��?����u����_)��&�)p��cN��.������L`�^����*Q�c�Ȳdɪ&Y�;*���u��~P�f嬜A�,F�q�,&GA�P#g�N���pP��dbAP�